Nástěnný Regál Dream Dxr11

Moderní nástěnný regál v dekoru dub vás přesvědčí nejen svým vzhledem, ale zároveň i svou praktičností. Zadní stěna regálu v šedé barvě dodává regálu stylový vzhled a dokáže ozvláštnit každou...

Koupelna Pro Hosty Hausa Bílá

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE. Upozornění o doručení: Zboží bude doručeno přímo od výrobce speditérské firmou. Speditér zboží vyloží na okraji cesty zadané adresy, z tohoto důvodu je třeba...

Walter, bílý

Prostorný psací stůl s pevnou konstrukcí má levé dveře s úložným prostorem a řadu zásuvek, kam přehledně uložíte vše potřebné. Vyroben v bílé barvě.

New SteelDesign

Moderní sada nožů New SteelDesign obsahuje 5 kuchyňských nožů z nerezové oceli v profi kvalitě a navíc stabilní podstavec z přírodního masivního dřeva.

Case, dub stirling

Rohový skříňový nástavec z programu Case je vyroben v dekoru dub stirling a přináší do domácnosti jednoduchou eleganci a funkčnost. Obsahuje 2 dveře.

Carlos 402S, šedý beton

Skříňka/noční stolek se 2 zásuvkami v imitaci šedého betonu nabízí praktické úložné prostory, účelnost a čisté linie tvarů, které se hodí do každého interieru.

modré pruhy

Sada obsahuje 8 kusů kuchyňských bavlněných utěrek s modrými tlustými pruhy. Praktické v každé kuchyni, nezbytné pro utírání nádobí.

Rieke, zelené listy

Oboustranné ložní povlečení přinese do ložnice kousek přírody. Bílá přední strana má přitažlivý rostlinný motiv, zadní zelená strana má jemné proužky. Bavlněné povlečení je jemné, hebké, příjemné...

Brillante 30 cm, kulatá

Kulatá kuchyňská vařečka z elegantní série Brillante je vyrobena z kvalitního bukového dřeva. Odolný materiál vydrží dlouhou dobu a lze používat se všemi druhy nádobí. Délka 30 cm.

Glamour 20x30 cm, měděný

Vystavte si své nejoblíbenější vzpomínky stylově a mějte je neustále na očích. Tento plastový měděný fotorámeček ve zdobném glamour stylu je ideální pro fotografie ve formátu 20x30 cm.

Cestovní kufr s textem, 30x30 cm

Obraz v dřevěném černém rámu zaujme moderním motivem cestovního kufru s textem. Jednoduchou černou grafiku v Nordic stylu si zamiluje každý vášnivý cestovatel. Kombinace s dalšími obrazy...

Větev pšenice 75 cm, krémová

Umělá květina v podobě větvičky pšenice v krémové barvě je ideální pro podzimní výzdobu interiéru. Větev pšenice nikdy nezvadne a bude mít vždy svěží vzhled. Výška 75 cm.