Židle Lucie

Tento artikl je k dispozici pouze ONLINE! Trendová židle ve světlé šedé tkanině s pohodlným sedákem, rovnými liniemi a kovovou konstrukcí zajistí stabilní a pohodlné sezení.

Mega 48, bílá

Vysoké dveře z programu Mega v bílém dekoru - variabilní program nábytku Mega je zcela univerzální a vhodný pro zařízení každé místnosti. Kombinujte mezi sebou jednotlivé díly a vytvořte si tak...

Queens, žlutá ekokůže

Moderní jídelní židle na černé kovové podnoži je doplněna praktickým madlem v horní části pro snazší manipulaci. Očalouněna ekokůží v hořčicově žlutém odstínu.

Lawenda, červená

Bavlněná kuchyňská utěrka Lawenda v rozměru 45x65 cm. V červené barvě s levandulovou dekorací. Praktická v každé kuchyni, nezbytné pro utírání nádobí.

Leifheit Clean Twist M, extra soft

Stírací náhradní návlek extra soft pro podlahový mop Clean Twist nebo Combi se šířkou záběru 33 cm dokonale vyčistí vysoce citlivé podlahy, jako jsou parkety, laminát nebo korek. Vlákna absorbují...

Muškát, červená

Dekorativní umělá kytice bude krásná po celý rok a rozzáří každý interiér. Elegantní puget červený muškát vykouzlí příjemnou náladu a pozvedne atmosféru v jakékoli místnosti.